[Nieuws] Geschreven door Marco op 2014-10-25 21:58:23

Yusuke Hashimoto laat weten erg blij te zijn met het ontvangst van Bayonetta 2

Yusuke Hashimoto laat op de blog van Platinum Games weten erg blij te zijn met het positieve ontvangst van Bayonetta 2 voor de Wii U. Bayonetta 2 voor de Wii U is sinds gisteren officieel te koop in Noord-Amerika en Europa, in navolging van Japan waar de game al een aantal weken te koop was. In een post op de officiƫle blog van ontwikkelaar Platinum Games laat de regisseur van Bayonetta 2, Yusuke Hashimoto, weten erg blij te zijn met ontvangst van de game en alle positieve reacties die hij op zijn Twitter-account heeft ontvangen. Daarnaast beschrijft hij in het kort hoe de afgelopen vijf jaar verlopen zijn (vertaald):

"Hallo allemaal, dit is de regisseur van Bayonetta 2, Yusuke Hashimoto. 

Het waren vijf lange jaren... Maar Bayonetta 2 is eindelijk uit in Noord-Amerika en Europa! Ik denk dat sommige van jullie misschien nu wel aan het spelen zijn! 

Ik ben dolblij om zo veel berichten van jullie op mijn Twitter (PG_y_hashimoto) te mogen ontvangen. Heel erg bedankt hiervoor. Tijdens de productie hielpen deze berichten mij heel erg veel. Ik zit nu te denken... Ik kan haast niet geloven dat het spel eindelijk te koop is. Dit is de eerste titel in vijf jaar tijd waaraan ik heb meegewerkt die nu eindelijk te koop is.

Ik herinner me nog dat ik "Zie je in de volgende fase!" schreef als commentaar voor The Eyes of Bayonetta, het artboek van het originele spel. Destijds bedoelde ik daarmee de volgende game waaraan ik zou gaan werken. Ik had echter nooit durven dromen dat ik het vervolg op Bayonetta zou gaan regisseren. 

Er is veel gebeurd in de afgelopen vijf jaar. Van producent tot regisseur, verhuizen naar een nieuwe console... het koste een hoop moeite om voortgang te boeken, maar ik denk dat we in staat waren om er zo veel moeite in te steken omdat we altijd in het product hebben geloofd. We willen zo veel mogelijk mensen laten genieten van Bayonetta 2. 

Deze keer zijn we echt weggeblazen door alle mogelijkheden die we hadden. We waren in staat om de Japanse audio toe te voegen, zoveel kostuums in samenwerking met Nintendo, en zelfs een port van Kamiya's originele klassieker om het pakket aan te vullen. Eerlijk gezegd, een deal als deze voelt te goed om waar te zijn. 

Ik hoop dat jullie allemaal genieten van Bayonetta 2. 

Ik zie jullie op mijn volgende Platinum Games project!"

Gekoppelde games

Bayonetta 2 (Wii U)