[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-10-30 20:00:27

Releaseschema en prijzen DLC van Shin Megami Tensei IV bekendgemaakt

Uitgever Atlus heeft een releaseschema van Shin Megami Tensei IV voor de Nintendo 3DS eShop online gezet. Shin Megami Tensei IV is het vierde deel in de langlopende Megami Tensei-serie die vooral in Japan populair is. De RPG wordt ontwikkeld door de Japanse ontwikkelaar Atlus. In de serie staan vooral demonen en mythologie centraal. In de game kunnen hoofdpersonages demonen verzamelen om ze vervolgens aan hun team toe te voegen en op te voeden. In het vierde deel kruipt de speler in de huid van een naamloze samurai die woonachtig is in het land East Mikado. De bewoners van het land lijken te leven in een situatie die doet denken aan de middeleeuwen. De naamloze samurai en zijn vrienden krijgen de opdracht om naar een verlaten en mysterieuze stad genaamd Tokyo af te reizen om daar demonen te bestrijden. Er zal ook downloadable content (DLC) verschijnen voor Shin Megami Tensei IV. Atlus, de uitgever van de game, heeft vandaag het releaseschema van de DLC online gezet. Vandaag zijn de eerste drie pakketten verschenen, hiervan zijn er twee gratis te downloaden. In de loop van november en in de eerste week van december zal er meer DLC verschijnen, waardoor het totale aantal DLC-pakketten zal oplopen naar veertien. Het volledige releaseschema is hieronder te bekijken (vertaald):

Verkrijgbaar vanaf 30 oktober
Visage Pack: Gratis
Dit pakket brengt een aantal mogelijkheden op het gebied van costumization met zich mee en is puur bedoeld voor de mooiigheid.
White Samurai Apparel: €0,69
Tot 30 november is dit pakket gratis te downloaden.
Deze kleding zorgt voor een sterkere wapenrusting en is bedoeld voor het begin van het spel.
Experience of the Afterlife: €1,49
Een extra gebied waarin je extra snel ervaring kunt opdoen. Dit gebied is al snel in het spel vrij te spelen en brengt exclusieve demonen met zich mee.

Verkrijgbaar vanaf 6 november 
Symbolic Equipment: €0,69
Dit is een Deliver Quest die het Freedom Armor vrijspeelt. Deze opdracht is redelijk aan het begin van het spel vrij te spelen.
Death Has Its Applications: €1,99
Een extra gebied waarin je extra snel App Points kunt verzamelen. Dit gebied is ongeveer halverwege het spel beschikbaar en brengt exclusieve demonen met zich mee.
Underworld Money-Maker: €1,99
Een extra gebied waarin je extra snel Macca kunt verdienen. Dit gebied is ongeveer halverwege het spel beschikbaar en brengt exclusieve demonen met zich mee.

Verkrijgbaar vanaf 13 november 
Overlord Equipment: €0,99
Dit is een Deliver Quest die de Demon's Skin vrijspeelt. Deze opdracht is aan het begin van het spel te spelen, maar het kledingstuk is bedoeld voor gebruik verderop in het spel.
Clipped Wing 1: €1,79
Een additionele Challenge Quest. In deze uitdaging moet je twee aartsengelen verslaan. Deze kun je na de Quest fuseren. Je kunt deze opdracht uitvoeren wanneer je bijna aan het einde van het hoofdverhaal bent.

Verkrijgbaar vanaf 20 november
Snake Scale Equipment: €0,99
Dit is een Deliver Quest die de Deity Scale vrijspeelt. Deze opdracht is aan het begin van het spel te spelen, maar het kledingstuk is bedoeld voor gebruik verderop in het spel.
Clipped Wings 2: €1,79
Een additionele Challenge Quest. In deze uitdaging moet je twee aartsengelen verslaan. Deze kun je na de Quest fuseren. Je kunt deze opdracht uitvoeren wanneer je bijna aan het einde van het hoofdverhaal bent.

Verkrijgbaar vanaf 27 november
Ancient One of the Sun: €0,99
Een additionele Challenge Quest, waarin je de Ancient of Days moet verslaan. Hierna kun je deze demon fuseren. Je kunt deze opdracht uitvoeren nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld.
The Eternal Youth: €1,79
Een additionele Challenge Quest, waarin je de Eternal Youth Sanat Kumara moet verslaan. Hierna kun je deze demon fuseren. Je kunt deze opdracht uitvoeren nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld.

Verkrijgbaar vanaf 4 december
Radiant Equipment: €0,99
Dit is een Deliver Quest die de Traje de Luces vrijspeelt. Deze opdracht is aan het begin van het spel te spelen, maar het kledingstuk is bedoeld voor gebruik verderop in het spel.
For the Past... For the Future: €1,99
Een additionele Challenge Quest, waarin je de beschermengel Masakado moet verslaan. Hierna kun je deze demon fuseren. Je kunt deze opdracht uitvoeren nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld en je alle andere uitdagingen in het spel hebt voltooid.
Shin Megami Tensei IV is sinds vandaag verkrijgbaar in de Nintendo 3DS eShop en kost €19,99.

Gekoppelde games

Shin Megami Tensei IV (Nintendo 3DS eShop)