[Media] Geschreven door Erik op 2014-11-04 13:23:09

Pic of the Day Super Smash Bros. Wii U neemt je mee naar helse krochten Classic Mode

Voor zijn nieuwe Pic of the Day, zet Sakurai de Classic Mode uit Super Smash Bros. Wii U centraal. De Classic Mode is een modus dat al in de eerste Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 zat. Hier moet je in een aantal rondes afrekenen met een vast patroon aan tegenstanders, om uiteindelijk oog in oog te staan met Master Hand. Super Smash Bros. for Nintendo 3DS voegde hier wat diversiteit aan toe, middels het creƫren van je eigen route richting Master Hand. Daarnaast kon je de intensiteit naar eigen smaak instellen, waarbij de hogere cijfers voor veel felle tegenstanders, een meer helse achtergrond en grotere beloningen zorgen. Op de Wii U gaat men nog een klein stapje verder. Die 'eigen route' is helemaal omgezet tot een vrij te verkennen speelbord. Op dit bord moet je, naast het verslaan van tegenstanders, ook rekening houden met rivalen en verschillende uitdagers. Daarnaast moeten de hogere intensiteiten je ditmaal het gevoel geven dat je dieper en dieper in de hel aan het vallen bent. Sakurai had er het volgende over te zeggen (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Hier is de 'Fiend's Scale' in Classic Mode. Als je de intensiteit veranderde in de Nintendo 3DS-versie, de effecten leken op die uit een prentenboek. Als je de intensiteit echter omhoog doet in de Wii U-versie, lijkt het alsof je steeds dieper in de onderwereld valt. Het absolute dieptepunt ziet er meedogenloos uit.

Het veld in de Classic Mode heeft vijf verschillende achtergronden, welke bepaald worden door het niveau van de intensiteit. Op een lage intensiteit lijkt deze vredig, maar op een hoog level wordt de atmosfeer erg intimiderend."
Super Smash Bros. for Wii U ligt vanaf 28 november in de schappen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)