[Nieuws] Geschreven door Erik op 2014-11-06 01:00:40

The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D officieel onthuld voor de Nintendo 3DS

Nintendo komt met een remake waar fans al tijden om zitten te springen: The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D voor de Nintendo 3DS. In deze grimmige klassieker voor de Nintendo 64 moet Link de wereld ‘Termina’ redden van een vallende maan. Het spel is een direct vervolg op The Legend of Zelda: Ocarina of Time en leent ook veel kenmerkende elementen van zijn voorganger. Zo is de Ocarina weer terug en spelen de ‘Masks’ een veel grotere rol. Twee zaken die je veelvuldig en slim moet gebruiken, wil je Termina binnen ‘drie dagen’ van zijn ondergang redden.

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag, kwam Satoru Iwata met het nieuws dat The Legend of Zelda: Majora’s Mask opgefrist wordt voor de Nintendo 3DS. Het nieuwe grafische likje verf en dito gameplay blijven hierbij trouw aan het origineel. De grimmige, bijna duistere stijl zal ook door de game blijven sijpelen. Wel belooft Iwata dat nieuwkomers hierdoor niet geremd moeten worden om het spel aan te schaffen; Majora’s Mask 3D speelt op een toegankelijke manier.

De Europese president van Nintendo, Satoru Shibata, onthulde daarnaast dat er ook een speciale limited edition van het spel op de markt komt. Deze bevat - naast het spel - een badge, een dubbelzijdige poster en een metalen ‘hoesje’. Een prijs hiervan is nog niet vrijgegeven. The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D ligt vanaf de lente van 2015 in de schappen voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (Nintendo 3DS)