[Media] Geschreven door Erik op 2014-11-06 13:08:04

Hang aan een zijden draadje in nieuwe stage Super Smash Bros. for Wii U

In zijn nieuwe Pic of the Day onthult Sakurai dat ook Yoshi's Woolly World een stage krijgt in Super Smash Bros. for Wii U. Tijdens de presentatie over Super Smash Bros. for Wii U, zijn er een hoop frisse gevechtsarena's aangekondigd. Zo krijgt Donkey Kong Country Returns zijn eigen stage, laat Miiverse zich zien en kun je een potje robberen in de gigantische omgeving die zich The Great Cave Offensive noemt. Sakurai meldt vandaag echter dat ze hierbij de geweven stage van Yoshi's Woolly World vergeten zijn. Deze is redelijk aan het eind van de ontwikkeling toegevoegd en kent meerdere 'lagen'. De beste man had er het volgende over te zeggen (vertaald):

"Afbeelding van de dag. Hier is iets dat we niets hebben aangekondigd tijdens de 'Super Smash Bros. for Wii U: 50 dingen die je niet mag missen' presentatie - een stage van Yoshi's Woolly World. De arena is tegen het einde van de ontwikkeling toegevoegd. De ondergronden zijn zacht en 'kussenachtig'.

De platformen zijn - afhankelijk van de situatie - in verschillende locaties geplaatst, daarnaast kantelen ze afhankelijk van waar er druk op wordt gelegd. De stage zelf wordt ook telkens opnieuw ingedeeld, dus de grond kan soms tijdelijk verdwijnen." 
Super Smash Bros. for Wii U ligt vanaf 28 november in de schappen. Hieronder kun je alvast de nieuwe stage bewonderen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)