[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-11-10 22:07:58

Nieuw design voor Beck uit Mighty No. 9 voor de Nintendo 3DS eShop en Wii U eShop

De hoofdpersoon van Mighty No. 9 voor de Nintendo eShop heeft een nieuw uiterlijk gekregen. In het Kickstarterproject Mighty No. 9 speel je als Beck, de negende in een serie van robots. Lang heb je zij aan zij samengewerkt met de andere acht, maar door een venijnig virus van een supercomputer hebben ze zich tegen je gekeerd. Gezien je als Mighty No. 9 de enige bent die deze virusaanval heeft overleefd, is het aan jou de taak om je voormalige broeders een kopje kleiner te maken. Vandaag heeft de ontwikkelaar van Mighty No. 9, Comcept USA, in zijn blog een nieuw uiterlijk voor hoofdrolspeler Beck onthuld. Er geen grote verschillen zijn tussen het oude en het nieuwe pak van de robot en de director van de game vertelt dat het outfit van Beck is veranderd, omdat de kijk van het team op Beck naarmate de ontwikkeling van de game vorderde veranderde (vertaald):

"Vanaf het begin hebben we Beck een neutrale, grijze kleur gegeven, omdat we iets totaal nieuws wilden maken. Maar de ontwikkeling ging verder en we begonnen Beck van dichterbij te bekeken. Beck is de protagonist van het spel die alle capaciteiten van zijn broers en zussen kan absorberen en verschillende vormen kan aannemen. Ons beeld van zijn 'juiste' kleur veranderde, van 'neutraliteit' naar 'alle mogelijkheden'...en daarom hebben we voor wit gekozen. Wit is een combinatie van alle kleuren licht en we vonden dit beter bij zijn karakter passen. Vandaar deze kleurenverandering.

Puur en simpel. Deze Beck is klaar om allerlei leuke transformaties op zich te nemen. We hopen dat jullie onze 'nieuwe' superheld leuk vinden! Beck's uiterlijk is nu niet meer dat goede, oude grijs maar het nieuwe, edele wit."
Onderaan dit artikel vind je twee afbeeldingen van Beck, de bovenste met zijn oude outfit en de onderste met zijn nieuwe uiterlijk. Mighty No. 9 verschijnt in de lente van volgend jaar in de Nintendo eShop, zowel voor de Nintendo 3DS als voor de Wii U.

Gekoppelde games

Mighty No. 9 (Wii U)

Mighty No. 9 (Nintendo 3DS)