[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-12-05 16:58:05

Masahiro Sakurai's 'Pic of the Day'-rubriek op Miiverse vandaag tot een einde gekomen

Vandaag is de laatste afbeelding van de 'Pic of the Day'-rubriek van Super Smash Bros.-director Masahiro Sakurai op Miiverse gezet. In september kondigde Sakurai al aan dat hij na de release van Super Smash Bros. for Wii U te zullen stoppen met zijn rubriek op Miiverse, waarin hij elke dag een screenshot van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS of Super Smash Bros. for Wii U toonde. Morgen zal Super Smash Bros. for Wii U verschijnen in Japan en daarmee zal de game wereldwijd verkrijgbaar zijn in verschillende winkels en in de Nintendo eShop voor de Wii U. Hierop is het voor Sakurai tijd om een einde te maken aan zijn rubriek en dit deed hij met de volgende woorden (vertaald):

"Pic of the Day. Morgen zal Super Smash Bros. for Wii U verschijnen in Japan! De spelers in Japan moesten iets langer wachten voordat zij de game konden spelen, maar zij kregen de Nintendo 3DS-versie wel als eerste. We zijn blij dat we de game nog vlak voor Thanksgiving in Noord-Amerika konden uitbrengen.

De rubriek 'Pic of the Day' startte tijdens de E3 van 2013 en ik wil er vandaag graag een einde aan breien.
In totaal zijn er 384 posts en ongeveer 500 screenshots online gezet, en zelfs nog meer wanneer je alle screenshots meetelt die ik voor verschillende regio's heb gepost. Het originele idee achter 'Pic of the Day' was om elke dag één afbeelding vanuit het bedrijf te delen met de fans. Het begon als een soort bonus voor het team. Toen we echter waren begonnen met het delen van plaatjes met het publiek, bleek dit een zwaar karwei. We moesten voorzichtiger zijn met het kiezen van geschikte afbeeldingen om te posten, terwijl we ons aan een consistent schema hielden, ongeacht hoe druk we het ook hadden. En dit alles terwijl sommige mensen alleen nieuwe informatie over de games wilden hebben via mijn posts.

Het is fijn om eindelijk één last minder op mijn schouders te hebben. Maar, we hebben beloofd om Mewtwo als speelbaar personage te ontwikkelen, dus ik moet nog even aan de bak. Ik hoop dat jullie hier naar uitkijken!"
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verscheen op 3 oktober in Europa. Super Smash Bros. for Wii U verscheen op 28 november in Europa.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)