[Media] Geschreven door Mink op 2014-12-08 12:27:24

Screenshot en artwork tonen platformen en wapens afkomstig van Splatoon

Het Twitter-account van Splatoon heeft een screenshot en een stukje artwork vrijgegeven van Splatoon. Splatoon is Nintendo's kijk op het shooter-genre. Je speelt een wezen dat veel weg heeft van een mens, het enige verschil is dat deze wezens kunnen veranderen in inktvissen wanneer ze in de juiste inkt staan. Dit spel zal online battles ondersteunen maar zal ook een volwaardige singleplayer-ervaring bieden. In de singleplayer spelen de inktvissen tegen de octopussen. Vandaag zijn er twee afbeeldingen gedeeld van Splatoon. De screenshot en het stukje artwork tonen onder meer een platform waar je verf op moet schieten om hem te laten bewegen en blauwdrukken van een wapen van de octopussen. Er werd bij vermeld (vertaald):

"Dit is een apparaat gemaakt door de Octupus Army Corps. Schiet op de propellers met inkt en het platform's motor zal gaan starten. Schiet je teveel verf tegen de propellers, dan kunnen er octopussen op het platform springen. Je moet voorzichtig zijn wanneer je deze platformen gebruikt.



Eén van onze onderzoekers heeft blauwdrukken gevonden van een wapen van de Octopus Army. Deze zal indringers volgen en besproeien met inkt. De aanvallen van de Inklings schijnen geen effect te hebben op dit wapen."

Splatoon moet in de eerste helft van 2015 verschijnen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)