[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-12-09 17:27:13

Vier Nintendo 3DS-spellen uit laatste vijf maanden twee miljoen keer verkocht in Japan

Nintendo heeft bekendgemaakt dat er vier Nintendo 3DS-spellen, die minder dan vijf maanden geleden verschenen in Japan, meer dan twee miljoen keer zijn verkocht. Er is nog nooit eerder een spelcomputer geweest waarvan vier exclusieve games in vijf maanden tijd alle vier meer dan twee miljoen keer zijn verkocht in Japan. In een persbericht maakte Nintendo dit bekend. Het gaat om de volgende games, waarvan hun Japanse releasedatum tussen haakjes erachter vermeld staan:

Youkai Watch 2: Ganso/Honke (10 juli 2014)
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (13 september 2014)
Monster Hunter 4 Ultimate (11 oktober 2014)
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire (21 november 2014)
Dit zijn echter niet de enige Nintendo 3DS-games die in Japan meer dan twee miljoen keer zijn verkocht. In het persbericht meldde Nintendo ook hoeveel spellen er voor de Nintendo 3DS, Nintendo DS en de Wii verschenen in Japan en daar meer dan twee miljoen keer werden verkocht:
Nintendo 3DS: 10
Nintendo DS: 14
Wii: 8
Over een Europese release van Youkai Watch 2: Ganso/Honke is nog niets bekend, Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verscheen op 3 oktober, Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire verschenen op 28 november in Europa en Monster Hunter 4 Ultimate zal begin volgend jaar verschijnen, alle exclusief voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)

Monster Hunter 4 Ultimate (Nintendo 3DS)

Yo-kai Watch 2: Skeletspoken (Nintendo 3DS)

Yo-kai Watch 2: Gigageesten (Nintendo 3DS)

Pokémon Omega Ruby (Nintendo 3DS)

Pokémon Alpha Sapphire (Nintendo 3DS)