[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2014-12-21 22:46:00

Curve Studios heeft nog onaangekondigde spellen voor de Wii U eShop in aantocht

Volgens PR-manager Rob Clarke van Curve Digital moet het bedrijf nog ten minste één game die in 2015 moet uitkomen aankondigen voor de Wii U eShop. Curve Digital is een Brits bedrijf die zowel zelf games ontwikkelt als games van zeer kleine indie studio's port en uitgeeft op consoles. Dit jaar verschenen onder andere Lone Survivor: Director's Cut, de Wii U eShop-exclusieve topper Stealth Inc. 2: A Game of Clones, The Swapper en Thomas Was Alone in de Wii U eShop. Voor 2015 staan er ook al een aantal games op de planning bij Curve Digital voor een release in de Wii U eShop, waar misschien nog minstens één onaangekondigde game bijkomt (vertaald):

"Volgend jaar willen wij nog minstens zes van dit soort spellen uitbrengen, en zoveel mogelijk ook voor de Wii U. Sommige zullen ports zijn, andere zullen splinternieuwe spellen zijn die tegelijk zullen verschijnen voor de Wii U en andere consoles. We hebben OlliOlli, Nova-111 en Ultratron al aangekondigd en we hopen nog minstens één gloednieuwe indiegame te kunnen aankondigen voor de Wii U volgend jaar."
Lone Survivor: Director's Cut verscheen op 16 oktober 2014, Stealth Inc. 2: A Game of Clones verscheen op 30 oktober, The Swapper verscheen op 6 november en Thomas Was Alone verscheen op 27 november in de Nintendo eShop voor de Wii U. Prijzen zijn te vinden in de tabellen aan de rechterkant van dit artikel. Specifiekere releaseperiodes dan 2015 zijn nog niet gegeven voor de andere in het artikel genoemde spellen. OlliOlli zal ook verschijnen in de Nintendo 3DS eShop.

Gekoppelde games

Stealth Inc. 2: A Game of Clones (Wii U eShop)

The Swapper (Wii U eShop)

Nova-111 (Wii U eShop)

Lone Survivor: The Director's Cut (Wii U eShop)

Thomas Was Alone (Wii U eShop)

OlliOlli (Nintendo 3DS eShop)

OlliOlli (Wii U eShop)

Ultratron (Wii U eShop)