[Nieuws] Geschreven door Patrick op 2014-12-22 16:21:52

Youkai Watch-anime komt naar het westen en nieuwe Level-5-franchise komt in 2015

Level-5 bevestigt dat de Youkai Watch-anime naar het westen komt in 2015 en ook komt er nog een nieuwe franchise aan. Youkai Watch is een groot succes in Japan. Zo is de tweede game ondertussen al meer dan 5 miljoen keer verkocht in Japan. In februari heeft Level-5 ook gevraagd naar de interesse in het westen. Het lijkt erop dat veel potentiƫle fans gehoor hebben gegeven aan deze oproep. Level-5 geeft nu aan dat de anime in ieder geval richting het westen komt in 2015. De kans dat de Nintendo 3DS-games uit gaan komen wordt hiermee ook groter. Daarnaast gaf Level-5 president Akihiro Hino ook nog aan bezig te zijn met een nieuwe franchise die nog een groter succes als Youkai Watch gaat worden. Hij vertelt hierover(vertaald):

"Het kost veel tijd om een nieuwe game van Youkai Watch te maken, maar soms zijn we nog meer tijd kwijt aan onze nieuwe titel. Rondom deze tijd volgend jaar denk ik dat we iets uitgebracht hebben wat niet alleen anders zal zijn ten opzichte van Youkai Watch maar ten opzichte van alles wat we ooit gedaan hebben. 2015 gaat voor grote veranderingen zorgen want het wordt het jaar waarin we een nieuwe hit gaan uitbrengen die groter gaat worden dan Youkai Watch."
Het is niet bekend wanneer de Youkai Watch-anime voor het eerst te zien zal zijn in het westen. Ook is voor nu nog niets bekendgemaakt over het uitbrengen van de Nintendo 3DS-games.

Gekoppelde games

Yo-kai Watch (Nintendo 3DS)

Yo-kai Watch 2: Skeletspoken (Nintendo 3DS)

Yo-kai Watch 2: Gigageesten (Nintendo 3DS)

Yo-kai Watch 2: Droomfantomen (Nintendo 3DS)