[Media] Geschreven door Erik op 2014-12-23 14:10:09

Fris screenshot Splatoon toont mysterieuze locatie voor verfgevechten

Er is een nieuwe afbeelding omtrent Splatoon opgedoken. Deze toont een mogelijk nieuwe locatie in het spel. Splatoon is Nintendo's antwoord op de grote populariteit van shooters tegenwoordig. Je bent je tegenstanders niet met kogels aan het besproeien, maar vuurt juist een groteske lading verf op ze af. Hierbij moet je ook de omgeving onderdompelen in de kleur van jouw team. Je speelt in teams van vier en het team dat het grootste deel van de 'map' in zijn kleur heeft, is de gelukkige winnaar. Het spel kent allerlei foefjes, zoals de mogelijkheid om direct naar een teamgenoot te transporteren, om hier een flink strategisch sausje over te gieten. Onderstaand screenshot lijkt een nieuwe locatie van de titel te tonen. Het ziet eruit als een groots warenhuis. Op de Tumblr-pagina van Splatoon, werd er het volgende over gezegd:

"Kijk dit eens! Een van onze lab-assistenten stuurde net deze fascinerende afbeelding. Het lijkt op het interieur van een gigantisch warenhuis en de locatie van een aantal verhitte 'turf-war' gevechten. Ik hoop dat de inktvissen permissie krijgen voordat ze hierin gaan en de boel wel een beetje gaan schoonmaken als ze klaar zijn..."
Het is nog niet bekend wanneer Splatoon precies in de schappen ligt. Nintendo gooit het zelf op het tweede kwartaal van 2015.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)