[Media] Geschreven door Mink op 2014-12-25 12:40:30

Kerstwensen en een menselijke octopus in screenshots van Splatoon

Het Twitter-account van Splatoon heeft iedereen fijne feestdagen gewenst en informatie onthuld betreffende de octopussen in Splatoon voor de Wii U. Splatoon is Nintendo's kijk op het Shooter-genre. Dit genre is ruim vertegenwoordigd in deze gamewereld met Call of Duty en Battlefield. Nintendo heeft echter gekozen om in plaats van loden kogels, verf als ammunitie mee te geven. Tevens kunnen alle speelbare personages veranderen in een inktvis om in het verf te schuilen, wat enkele unieke strategieën met zich mee brengt. Via het Twitter-account van Splatoon is er informatie vrijgegeven. Op onderstaande screenshot zie je een octopus in humanoïde vorm. Het Twitter-account gaf daar de volgende informatie over (vertaald):

"Groot nieuws! We hebben net bewijs gekregen over de octopussen en dat zij een humanoïde vorm kunnen aannemen. Dit is alleen gezien bij de vrouwen. Zijn de octo-mannen niet in staat om deze vorm aan te nemen? We hebben twee stagiaires erop zitten om antwoord te krijgen op dit lastige vraagstuk."

Verder wist het Twitter-account nog een stukje artwork te delen met de tekst dat ze iedereen een fijn "Squid-mas" wensten. Splatoon moet in de eerste helft van 2015 verschijnen.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)