[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-01-15 13:46:18

Nieuwe speelbare personages in Majora's Mask DLC-pakket van Hyrule Warriors

Via Miiverse heeft Eiji Aunoma informatie gedeeld over het nieuwe DLC-pakket van Hyrule Warriors voor de Wii U. Hyrule Warriors is het resultaat van een mengsel van Dynasty Warriors en The Legend of Zelda. De traditionele Zelda-gameplay wordt voor het grootste deel losgelaten. Als een ware hack 'n slasher rijg je nu met Link hordes aan vijanden aan je zwaard. Ook kun je losgaan met diverse andere personages uit het Zelda-universum, zoals Midna en Prinses Zelda. Tevens kent Hyrule Warriors een aantal downloadbare content pakketten. Hiervan zijn er al twee verschenen en de derde verschijnt in Europa op 29 januari 2015. Dit Majora's Mask-DLC-pakket bevat onder meer twee nieuwe speelbare personages, Young Link en Tingle. Hieronder staat het Miiverse-bericht van Eiji Aonuma:

"Hallo iedereen. Eiji Aonuma hier, producer van de The Legend of Zelda-games. 

Hebben jullie de laatste Nintendo Direct gezien? Hierin hebben we de releasedatum voor The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D bekendgemaakt en tegelijk is nu ook de officiële website voor Japan, Noord-Amerika en Europa beschikbaar. Op deze website zie je wat er vergeleken met de originele game is veranderd. 

Op de Japanse website staat een video van mij met een introductie van Termina, de wereld waarin waar deze game zich afspeelt. Ik hoop dat Japanssprekenden deze website zullen bekijken. (Het is een beetje gênant, want hoe erg ik mijn best ook deed, toen ik de video nog eens bekeek, merkte ik dat ik aan het ratelen was en niet altijd even duidelijk sprak. Sorry!) 

Ook hebben we voor onze Japanssprekende fans een officiële Twitter-account voor The Legend of Zelda aangemaakt! De maskerverkoper zal informatie over Majora's Mask 3D tweeten, dus ik hoop dat jullie dit account zullen volgen.

Voor Noord-Amerika hebben we informatie aangekondigd over het derde DLC-pakket voor Hyrule Warriors: het Majora's Mask-pakket. Wat er in dit pakket zit? Nou...

Verrassing! Je kunt Tingle kiezen als speelbaar personage! 

Ik heb hem zelf uitgeprobeerd en werd verrast door onder meer zijn flamboyante gebaren en onverwachte aanvallen. De toon van Hyrule Warriors is over het algemeen vrij serieus, maar Tingle vrolijkt de boel aardig op! 

Je kunt met dit DLC-pakket ook met Young Link spelen. Young Link is een stuk kleiner en ziet er zo schattig uit als hij het grote Kokiri Sword rondzwaait, dat hij een flinke glimlach op mijn gezicht toverde. Voor zijn speciale aanval verandert hij echter in Fierce Deity Link, wat hem erg dynamisch maakt. 

Het Majora's Mask-pakket komt in Japan en Europa op 29 januari uit en in Noord-Amerika op 5 februari. Ik hoop dat jullie zullen genieten van de unieke, vreemde wereld van Majora's Mask terwijl jullie op The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D wachten."
Hyrule Warriors verscheen op 19 september 2014 in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

Hyrule Warriors (Wii U)