[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-01-15 14:07:21

Drie sleutelfiguren van Xenoblade Chronicles X bekendgemaakt

Monolith Software heeft drie sleutelfiguren onthuld van Xenoblade Chronicles X voor de Wii U. De officiële website van Xenoblade Chronicles X heeft nieuwe informatie vrijgegeven betreffende drie sleutelfiguren die in het spel voorkomen. Zo hebben we informatie van Elma, Lynlee en Tatsu. Van deze personages zijn tevens stukjes artwork en screenshots vrijgegeven. Deze zijn te vinden onder ieder stukje van de personages. Elma is de teamleider van een militaire organisatie die zichzelf BLADE noemen. Ze is geen heethoofd maar juist uitermate kalm. Ze heeft een goed inzicht op de situatie en kan de gevolgen van bepalende beslissingen goed inschatten. Ze wordt tevens enorm gerespecteerd door de BLADE-aanhangers.

De eerste aanhanger, en dus geen leider, van de BLADE-organisatie waarmee we kennis mogen maken, is Lynlee. Deze jongedame is van beroep een monteur en relatief vrij jong. Ze is pas dertien zomers jong en wordt toch als protegé gezien. Ze heeft tevens een eigen robotvecht-machine gemaakt die de naam "Doll (pop)" draagt.

Het eerste niet-menselijke wezen waarmee we kennis gaan maken is Tatsu. Dit beestje is afkomstig van het Nopon-geslacht. Tatsu zal je helpen bij je avonturen, hier moet je echter wel eerst enkele opdrachten voor voltooien. Hij is een beetje sullig en een leeghoofd. Soms zegt Tatsu dingen alsof de Nopon jou heeft gered in plaats van vice versa.

Xenoblade Chronicles X moet dit jaar verschijnen in de Europese winkelketens.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles X (Wii U)