[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-01-19 18:22:15

Xenoblade Chronicles X' producer introduceert zichzelf en praat over lokalisering

Shingo Kawabata heeft zichzelf voorgesteld en gesproken over de lokalisering van Xenoblade Chronicles X. Xenoblade Chronicles X is een typische Japanse RPG met grote open world-ervaringen. Over het verhaal uit dit spel, is niet veel bekendgemaakt. Wel weten we dat het spel een belangrijke organisatie kent die zichzelf BLADE noemt. Vandaag heeft een producer van Xenoblade Chronicles X zichzelf voorgesteld. In deze introductie van zichzelf sprak hij tevens over de lokalisering van "Cross" en dat deze volgens hem al goed op schema zit. Hij zei via Twitter (vertaald):

"Dit is een plotselinge introductie, maar het is leuk jullie te ontmoeten. Mijn naam is Kawabata en ik ben een producer van Xenoblade Chronicles X. Voor nu zullen Monolith-medewerkers dit account gebruiken en hun Tweets naar jullie sturen, en ik begin daarmee.

Het is vijf jaar sinds de release van Xenoblade en dat betekent dat jullie allemaal een lange tijd hebben gewacht, en eerlijk sprekend voelt het ook zeer lang voor de mensen die hier werken. Verder, we zijn tevens al goed op weg met het lokaliseren.


Maar, ik geloof dat we iets gemaakt hebben dat het wachten waard is. Ik hoop dat jullie geduldig kunnen blijven en nog even langer wachten op de game's release."
Xenoblade Chronicles X moet in het jaar 2015 verschijnen in Europa voor de Wii U.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles X (Wii U)