[Media] Geschreven door Patrick op 2015-01-21 07:46:20

Verdedig jezelf en je team met speciale subwapen in Splatoon

Via een Twitter-bericht deelt Nintendo nieuwe informatie over de sub weapons in Splatoon voor de Wii U. Tijdens de afgelopen Nintendo Direct toonde Nintendo nieuwe beelden van Splatoon. Wie goed op heeft gelet kon toen al zien dat er een special subwapen in het spel zit waarmee je aanvallen kunt blokkeren. Over dit subweapon gaan enkele nieuwe Twitter-berichten. Onderaan vind je de bijbehorende art en screenshots. De artwork laat drie subwapens en drie speciale wapens zien en de screenshot toont het gebruik van een subwapen dat verdedigend ingezet kan worden. De Twitter-berichten vertellen(vertaald):

"We hebben zojuist informatie gekregen over een subwapen dat op een soort inkt schild lijkt. Als je het wapen activeert kun je de opmars en aanvallen van vijanden voor korte tijd een halt toe roepen. Dit is een mooi voorbeeld van hoe subwapens gebruikt kunnen worden voor defensieve doeleinden."

"Squid Fighters kunnen drie wapens mee het slagveld innemen: een hoofdwapen, een subwapen en een speciaal wapen. Turf Wars is een serieuze sport in Squid World. De wapenproducenten proberen elkaar continu te verslaan met innovatieve wapens waarmee deze atleten een voordeel kunnen behalen in gevechten."
Splatoon moet in mei 2015 verschijnen voor de Wii U in Europa.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)