[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2015-01-28 21:55:00

Stripboek van The Legend of Zelda: A Link to The Past krijgt herdruk

Het stripboek van de populaire game The Legend of Zelda: A Link to The Past wordt begin 2015 herdrukt. In de jaren '90 van de vorige eeuw tekende Shotaro Ishinomori verschillende mangaverhalen over de populaire game The Legend of Zelda: A Link to The Past. In 1993 werden zijn verzamelde werken uitgegeven in een stripboek. Het boek werd al snel een zeldzaam werk en om die reden heeft Viz Media besloten het stripboek te herdrukken. Hoewel het stripboek grotendeels het verhaal van de game volgt, heeft de tekenaar enkele verhaalelementen en personages toegevoegd. Beth Kawasaki had namens Viz Media's afdruklabel Perfect Square het volgende te vertellen:

"'The Legend of Zelda: A Link to the Past' is een erg zeldzaam boek, waarin de prachtige kunst van wereldberoemd mangatekenaar Shotaro Ishinomori het klassieke Nintendo-verhaal over Link en zijn queeste om Princess Zelda tegen alle verwachtingen in te redden vertelt."
In Amerika verschijnt de herdruk op 5 mei. Over een Europese uitgave van het stripboek is nog niets bekend, maar geïnteresseerden kunnen het boek uit Amerika importeren.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: A Link To The Past (Game Boy Advance)

The Legend of Zelda: A Link to the Past (Wii Virtual Console)

The Legend of Zelda: A Link to the Past (Wii U Virtual Console)