[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-01-28 20:30:40

Word lid van één van de acht Unions uit Xenoblade Chronicles X voor de Wii U

Famitsu heeft in haar meest recente uitgave meer duidelijkheid gegeven over de organisatie van BLADE in Xenoblade Chronicles X voor de Wii U. Xenoblade Chronicles X is een typische Japanse RPG met grote open world-ervaringen. In de game speel je als een lid van de militaire organisatie BLADE. In de nieuwste uitgave van het Japanse tijdschrift Famitsu is meer informatie bekend geworden over Xenoblade Chronicles X voor de Wii U. Nadat het schip een ruimtereis vanaf de Aarde ondernam, moest het een noodlanding maken op de planeet Mira en is het je doel om er leven te vinden. Met behulp van het "Frontier Net"-informatiesysteem op de Wii U GamePad kun je gegevens verzamelen over Mira en de dingen die je op de planeet tegenkomt. Xenoblade Chronicles X heeft een op missies gebaseerd verhaal. Hierin hebben acht onderdelen van BLADE grote invloed. Deze groepen, zogenaamde "Unions", hebben elk hun eigen taak en afhankelijk van welke groep je lid bent kunnen sommige missies veranderen. Wanneer je vordert in het spel, kun je wisselen tussen de verschillende Unions waarvan een onofficiële vertaling van de Japanse namen en de definities hieronder gegeven zijn (vertaald):

"Path Finder
Deze Union bestaat uit pioniers en heeft de taak om de database van het Frontiers Net uit te breiden en om sondes met gegevens in te stellen.

Interceptor
Deze Union heeft als taak om protisten uit te roeien. Dit zijn de bewakers van de onderzoeksteams en helpen daarnaast ook de burgers van New Los Angeles.

Avalanche
Waar Interceptor het verdedigende werk doen, is aanvallen de taak van deze Union. Het zijn deze mensen die gevaarlijke monsters uit te weg ruimen.

Testament
Deze Union is belast met het zoeken en herstellen van overblijfselen uit het ruimteschip "White Whale". Tevens sporen ze voorwerpen die in gevechten verloren zijn op.

Colepedian
Dit is een Union bestaande uit pioniers, vergelijkbaar met Path Finder. Echter gaan de leden van Colepedian voor elke andere Union uit om materialen te verzamelen en te onderzoeken.

Land Bank
Deze Union is verantwoordelijk voor het levensonderhoud van de mensen. Ze zoeken resources en het verzamelen van mineralen.

Arms
Deze Union helpt het bedrijf Arms Company bij de ontwikkeling van wapens en Dolls.

Companion
De leden van deze Union spelen de rol van bemiddelaars, en helpen eventuele problemen tussen burgers van New Los Angeles op te lossen. Dit omvat alles van het stoppen van ruzies tot het zoeken naar verloren katten. Ze zijn praktisch de manusjes-van-alles."
Xenoblade Chronicles X verschijnt op 29 april in Japan als exclusieve titel voor de Wii U. Een Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles X (Wii U)