[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-01-29 18:12:25

LEGO Jurassic World en LEGO Marvel Avengers aangekondigd

Warner Bros. Interactive heeft twee nieuwe LEGO-games aangekondigd. Elk jaar verschijnen er meerdere LEGO-games voor onder andere de Nintendo 3DS en de Wii U. Deze worden ontwikkeld door TT Fusion en uitgegeven door Warner Bros. Interactive. Sommige LEGO-games zijn gebaseerd op eigen franchises, zoals LEGO City Undercover, terwijl andere een crossover zijn tussen LEGO en een beroemde serie. Voorbeelden hiervan zijn de vorig jaar verschenen games LEGO: The Hobbit en LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Zojuist werd bekend dat LEGO Ninjago: Shadow of Ronin op 27 maart zal verschijnen voor de Nintendo 3DS en de PlayStation Vita. Echter heeft Warner Bros. Interactive ook twee nieuwe LEGO-games aangekondigd die dit jaar zullen verschijnen. Het gaat om LEGO Jurassic World en LEGO Marvel Avengers. Er is nog weinig informatie over deze games bekendgemaakt. Wel zijn de onderstaande persberichten verschenen (vertaald):

LEGO Jurassic World
"Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III, evenals de langverwachte Jurassic World, is LEGO Jurassic World de eerste videogame waarin je van de verhalen van alle vier films kunt genieten. Het zal in juni verschijnen voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en Windows."

LEGO Marvel Avengers
"Verzamel Avengers! Ervaar de eerste console game met personages uit en het verhaal van de blockbuster film van The Avengers van Marvel en het langverwachte vervolg Marvel Avengers: Age of Ultron, en nog veel meer. Speel als de meest krachtige Super Heroes in hun zoektocht om de mensheid te redden. De game zal dit najaar verschijnen voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en Windows."
LEGO Jurassic World verschijnt in juni en LEGO Marvel Avengers verschijnt in de herfst in Europa. Beide games zullen zowel voor de Nintendo 3DS als de Wii U beschikbaar zijn.

Gekoppelde games

LEGO Jurassic World (Wii U)

LEGO Marvel Avengers (Wii U)

LEGO Jurassic World (Nintendo 3DS)

LEGO Marvel Avengers (Nintendo 3DS)