[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-02-05 12:05:55

Informatie over Hero Mode, online matches en Voice Chat van Splatoon

Het Japanse magazine Famitsu heeft informatie gedeeld over de paintball-achtige shooter Splatoon. Famitsu heeft informatie vrijgegeven over Splatoon. Deze informatie gaat onder andere in over de online mogelijkheden, de singleplayer-ervaring en de muziek in het spel. Het stukje tekst is vertaald door NeoGaf-leden en dit leerde ons het volgende over de game (vertaald):

"[*]De singleplayermodus, Hero Mode, is omschreven als een hoofdzakelijk 3D platformer waar een focus ligt op het veranderen van inktvissen.

[*] Online gevechten zullen samengesteld worden op de prestaties van de spelers. De servers zullen daarbij geheel wereldwijd zijn, net zoals bij Mario Kart 8.

[*] Er is geen online communicatie tussen de spelers tijdens een gevecht. Dat werkte niet goed genoeg bij een trial.

[*] Online gevechten zullen met acht spelers gedaan worden, een gevecht start niet eerder dan dat er acht spelers klaar zitten.

[*] Online matches geven je geld om spullen te kopen. In de Hero Mode zal je geen geld verdienen.

[*] De ervaren componist Tooru Minegishi (bekend van onder meer The Legend of Zelda en Animal Crossing) heeft het merendeel van het spel voorzien van muziek.

[*] Er wordt gewerkt aan een offline multiplayer-modus.

[*] Er is gekeken naar meer dan vier spelers per team, maar dit werkte minder fijn. Tevens zijn er matches gemaakt met drie versus drie, maar hier kreeg de individuele speler teveel verantwoordelijkheid. Daarom is het vier versus vier gebleven."
Splatoon moet in mei 2015 verschijnen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)