[Nieuws] Geschreven door Mark op 2015-02-07 18:56:03

Maak kennis met drie eigenzinnige winkeliers uit Splatoon voor de Wii U

Nintendo heeft informatie en screenshots online gezet omtrent enkele verkopers van upgrades uit Splatoon. De release van Splatoon nadert en steeds vaker komt er informatie van deze Party Shooter voor de Wii U van Nintendo voorbij. Zo werd er eergisteren het een en ander vrijgegeven over de online mogelijkheden, de singleplayer-ervaring en de muziek in het spel. Nu laat Nintendo het publiek een kijkje nemen in de winkels van drie aparte ondernemers.

Deze jongen met een degenkrab als hoed is de eigenaar van de wapenwinkel. In deze winkel kun je nieuwe wapens kopen voor in het gevecht. Er zijn echter objecten die een bepaalde ervaring vereisen. Veel spelen en ervaring opdoen is de perfecte combinatie om deze winkelier over te halen om aan jou zijn producten te verkopen.

Dit meisje, half mens half zeeanemoon, verkoopt accessoires voor het hoofd. Denk hierbij aan hoeden, petten, helmen, brillen, verrekijkers enzovoorts. Daarnaast brengt elk accessoire zo zijn eigen voordelen mee.

En dan hebben we nog Jelonzo. Deze inktvis is de eigenaar van de kledingwinkel. Hier worden verschillende soorten kleding verkocht, zowel modieus, als functioneel. Jelonzo verkoopt echter geen broeken. Splatoon zou vanaf mei in Europa verkrijgbaar moeten zijn voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)