[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2015-02-09 06:10:00

Art Academy-wedstrijd voor The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D op Miiverse

Eiji Aonuma heeft een nieuwe Art Academy-wedstrijd gelanceerd voor The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Ter ere van Nintendo's nieuwste The Legend of Zelda-game heeft producer Eiji Aonuma een wedstrijd gestart op Art Academy. Deelnemers kunnen hun kunstwerken als reactie op Aonuma's Miiverse-bericht insturen. Iedereen mag één inzending plaatsen. De wedstrijd komt ten einde bij duizend reacties of wanneer het 1 maart 2015 wordt. Wie niet over Art Academy: SketchPad beschikt, kan deelnemen door inzendingen een 'Ja' te geven op Miiverse. Dit is wat Aonuma te melden had:

"Hallo, Eiji Aonuma hier, producer van de The Legend of Zelda-games.

Op 7 februari vindt de Master Quest-editie van het The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses-concert plaats in Tokio. Hiermee vieren we het uitkomen van The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Ook hebben we onlangs een officieel Japans Twitteraccount voor The Legend of Zelda geopend (@ZeldaOfficialJP). Daarom houden we een tekenwedstrijd!

Het thema is... freestyle! Teken wat je wilt, als het maar te maken heeft met The Legend of Zelda: Majora's Mask!

Regels:
• De tekeningen moeten gemaakt zijn met Art Academy: SketchPad, dat te koop is in de Nintendo eShop. 
• De tekeningen moeten gebaseerd zijn op The Legend of Zelda: Majora's Mask.
• Per persoon is één originele inzending toegestaan.
• Stuur je tekening in als reactie op deze post.

Dit is een wereldwijde wedstrijd, dus probeer het gebruik van tekst in jullie tekeningen te mijden.

De wedstrijd eindigt op 1 maart 2015, of zodra we 1000 reacties hebben, afhankelijk van wat eerder gebeurt. Wanneer ik een leuke tekening vind, zal ik op de Japanse Twitteraccount voor The Legend of Zelda mijn reactie erop posten, en later ook op de Facebookpagina voor The Legend of Zelda en op de Amerikaanse en Europese Twitteraccounts van Nintendo (@NintendoAmerica en @NintendoEurope).

Als je Art Academy: SketchPad niet bezit, kun je nog steeds bijdragen door een Ja te geven aan jouw favoriete tekeningen.

Ik zal mijn favoriete inzendingen kiezen. Dit baseer ik niet alleen op tekentalent, maar ook op originaliteit. Wees dus niet bang om je werk in te zenden, ook als je geen getalenteerde tekenaar bent!

Let op: als je een tekening instuurt als reactie op deze post, geef je Nintendo het recht om je tekening zonder vergoeding online en offline te publiceren.

Je tekening moet door jou bedacht en gemaakt zijn. Je mag in je tekening gebruikmaken van de logo's, merknamen en producten van Nintendo, maar niet van producten, logo's of merknamen van andere bedrijven.

http://www.nintendo.co.jp/wiiu/aa9j/contest/index.html"
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D verschijnt op vrijdag 13 februari in Europa voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (Nintendo 3DS)

Art Academy: SketchPad (Wii U eShop)