[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-02-11 21:49:06

In Splatoon betekent niet cool zijn ook geen nieuwe gadgets en wapens

Er zijn nieuwe screenshots van Splatoon opgedoken op de Tumblr-pagina van de game. Op de Tumblr-pagina van Splatoon zijn drie screenshots opgedoken van de winkels uit het spel. De omschrijvingen bij de afbeeldingen laten zien dat de winkeliers uit de nieuwe shooter voor de Wii U erg gesteld zijn op hun imago (vertaald):

Van sandalen tot laarzen en alles wat er op lijkt heeft Shrimp Kicks de hotste selectie van Inkling schoeisel. Met zo'n lekkere...ik bedoel, eh, professioneel uitziende verkoper is het geen wonder dat de winkel zo populair is! Als je een paar kicks ziet die je leuk vindt, koop ze dan voordat ze uitverkocht zijn!

Meedoen in gevechten lijkt de sleutel te zijn om ervaring te winnen en je rank te verhogen. Deze rank is de maatstaf waar je "coolheid" op bepaald wordt!

Brekend nieuws! In deze gekke inktvissensamenleving is "coolheid" best belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat de winkeliers jou hen spullen niet laat kopen als je niet cool genoeg bent. Zorg je dus voor dat je er zo fris en fruitig mogelijk uitziet voordat je de nieuwste gadgets probeert te scoren.
Splatoon verschijnt deze lente in Europa, exclusief voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)