[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-03-10 14:25:58

Senran Kagura 2: Deep Crimson komt naar Europa met drie speciale edities

Marvelous! heeft de Europese release van Senran Kagura 2: Deep Crimson voor de Nintendo 3DS aangekondigd. Senran Kagura 2: Deep Crimson is het vervolg op Senran Kagura Burst, dat in februari 2014 in Europa verscheen voor de Nintendo 3DS en een nette 7.3 kreeg in onze review. De serie staat vooral bekend om de vele dames die voorzien zijn van een grote voorgevel en niet al teveel om het lijf hebben. Zojuist heeft Marvelous! Senran Kagura 2: Deep Crimson aangekondigd voor Europa. De game zal drie limited editions hebben, waarvan er twee alleen verkrijgbaar zijn via de officiële Britse website van de game. Ook heeft Marvelous! een Engelse trailer en gameplay-video online gezet, welke onderaan dit artikel te bekijken zijn. De eerste limited edition krijgt de naam "Happy Boobs Edition" en bevat naast de game de officiële soundtrack van de game op twee CD's, exclusieve stickers, een poster op A2-formaat en een exclusieve box. Dit is de enige limited edition die ook in winkels verkrijgbaar zal zijn.

De tweede limited edition, "Shinobi Collector's Edition" is duurder en bevat alles uit de "Happy Boobs" Edition. Daarnaast zul je in dit pakket ook een zogenaamde "Oppai" muismat met 3D tieten, een extra poster voor aan de muur, exclusieve box en een heus Shinobi Certificate ontvangen. Deze limited edition is alleen via de officiële Britse website van de game te koop en kost £74,99 (~€104,37)

De derde limited edition is een speciale versie van de "Shinobi Collector's Edition" en alleen via de officiële Britse website van de game verkrijgbaar, voor dezelfde prijs als de hierboven genoemde editie. Er zijn slechts vijftig exemplaren beschikbaar. In deze editie zal het Shinobi Certificate genummerd en gesigneerd zijn door de bedenker van de Senran Kagura-mangaserie, Kenichiro Takaki. Op het moment van schrijven was deze editie nog beschikbaar. Pre-orders via de website van de game zijn al open. Senran Kagura 2: Deep Crimson verschijnt deze zomer in Europa voor de Nintendo 3DS.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OXKHoSuPpdU" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Gekoppelde games

Senran Kagura 2: Deep Crimson (Nintendo 3DS)