[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-03-14 18:12:16

Reggie Fils-Aime over de naam van de New Nintendo 3DS en verkoopcijfers

Reggie Fils-Aime heeft gesproken over de New Nintendo 3DS en de verkoopcijfers van Pokémon en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS. Recentelijk verschenen de verkoopcijfers van de maand februari van de Verenigde Staten. Hierin werd duidelijk dat de Nintendo 3DS het ontzettend goed doet. Volgens Reggie komt dit door de lancering van de New Nintendo 3DS, welke ontzettend goed ontvangen werd. Volgens de president van Nintendo of America willen consumenten liever nieuwe upgrades van bestaande zien dan geheel nieuwe hardware. Daar komt volgens de beste man nog bij dat Nintendo altijd twee jaar voordat er een nieuwe handheld of console verschijnt The Big N het al moet door communiceren met de andere ontwikkelaars. Tevens wist Reggie Fils-Aime in een interview te spreken over de gekozen naam van deze "upgrade" van de Nintendo 3DS. Hij wist hierover te melden (vertaald):

"We denken altijd goed na over de namen van onze producten om zo met de meest logische naam te komen. We denken dat we met de New Nintendo 3DS alleen al aan de naam hebben laten merken dat het een update betreft."
Als laatste deelde Reggie Fils-Aime nog wat verkoopcijfers van reeds verschenen titels. Zo wist hij te melden dat Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire al ruim 2,9 miljoen keer is verkocht en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS ruim 2,1 miljoen keer.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)

Pokémon Omega Ruby (Nintendo 3DS)

Pokémon Alpha Sapphire (Nintendo 3DS)