[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-04-01 15:39:32

Mario Kart 8-mappen en boekleggers beschikbaar in Sterrencatalogus

Nintendo heeft een set van twee mappen en boekleggers van Mario Kart 8 aan het assortiment van de Sterrencatalogus van Club Nintendo toegevoegd. Omdat Nintendo binnenkort gaat stoppen met de ondersteuning van Club Nintendo probeert het bedrijf de leden van het loyaliteitsprogramma met nieuwe artikelen te verblijden, waardoor zo min mogelijk sterren verloren gaan. Voorbeelden hiervan zijn de soundtracks van Super Mario 3D World voor de Wii U en Kirby Triple Deluxe voor de Nintendo 3DS. Dit zijn twee items die eerder al eens voor gelimiteerde tijd beschikbaar waren voor Europese klanten. Vandaag voegt Nintendo echter een gloednieuw artikel toe aan de Sterrencatalogus. Het gaat om een set van twee mappen en boekleggers in thema van de Wii U-game Mario Kart 8. De Sterrencatalogus beschrijft het artikel als volgt:

Deze pastelkleurige set bevat twee stevige mappen waarop Mario, Bowser en andere personages uit Mario Kart 8 staan afgebeeld. De handige boekenleggers maken het geheel compleet! De mappen zijn 24 x 30 cm groot en de boekenleggers 5 x 15 cm.
De set met twee mappen en boekleggers van Mario Kart 8, waarvan drie foto's onderaan dit artikel te bekijken zijn, kost 1500 sterren. De Sterrencatalogus is hier te bezoeken.

Gekoppelde games

Mario Kart 8 (Wii U)