[Media] Geschreven door Mark op 2015-04-09 00:05:40

Video laat ons de protagonist van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight zien

Er is een trailer van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight online verschenen die ons kennis laat maken met de protagonist uit deze game. Etrian Odyssey is een zogenoemde 'dungeon crawler': je doorloopt voornamelijk labyrinten en moet onderweg zelf de juiste route uitstippelen. De franchise is daarnaast vooral bekend vanwege zijn hoge moeilijkheidsgraad. Ook Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight, de remake van het in 2009 verschenen Etrian Odyssey II: Heroes of Lagaard, zal deze flink benadrukken. Wel is het spel voor de Nintendo 3DS-versie grafisch flink opgepoetst en kent het diverse elementen die het spel iets toegankelijker maken, zoals een duidelijk herkenbaar verhaal. Vandaag heeft ontwikkelaar Atlus een video online gezet, waarin de protagonist van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight te bewonderen is. Verschillende elementen uit het spel komen in de trailer voorbij en enkele quotes geven extra informatie over onze nobele beschermer van prinses Arianna. Atlus USA gaf de volgende informatie bij de video (vertaald):

"Wanneer je de verhaallijn van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight begint te spelen, neem je de rol aan van de protagonist van het spel: een gezworen bodyguard van prinses Arianna! Een van de eerste plekken waar je in het verhaal naartoe zal gaan, genaamd Ginnugagap, is een omgeving zonder monsters of andere gevaarlijke dingen. Toch?

Wacht, dit is een Etrian Odyssey game waar we het over hebben. Gevaar zal dus om de hoek komen kijken en dat is zelfs zonder rekening te houden met de altijd aanwezige vijanden die je dag verpesten. Gelukkig is onze protagonist naast het zijn van een ervaren bodyguard ook in staat om de kracht van Fafnir tot zich te nemen en zo te transformeren tot een beestachtig demonisch gedaante. Op deze manier kan hij beschikken over nieuwe aanvallen in het heetst van de strijd.

Natuurlijk is het verkrijgen van de kracht door de protagonist een totaal ander verhaal en de enige manier om daar achter te komen, is door het spelen van de verhaallijn van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight!"
Een Europese releasedatum van Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight voor de Nintendo 3DS is vooralsnog onbekend.

Gekoppelde games

Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight (Nintendo 3DS)