[Nieuws] Geschreven door Thomas S. op 2015-04-15 12:59:15

Update 1.0.6 beschikbaar voor Super Smash Bros. for Wii U / 3DS

Er is een nieuwe Super Smash Bros.-update te downloaden voor zowel de Wii U als Nintendo 3DS. Patch 1.0.6 verbeterd voor beide versies van Super Smash Bros. de gameplay door onder andere het weghalen van bugs en aanpassingen aan sommige personages. In de Nintendo 3DS-versie is het, met het vooruitzicht op nieuwe personages zoals Mewtwo en Lucas, vanaf nu mogelijk om DLC aan te schaffen vanuit de game zelf. Ook is er een zogeheten Share Mode aan Super Smash Bros. for Wii U toegevoegd. Hiermee kunnen screenshots, replays, Mii Fighters en zelfgemaakte stages geĆ¼pload worden, waarna andere spelers deze weer kunnen downloaden. Het is ook mogelijk om deze data te delen met mensen die geregistreerd staan in je Nintendo 3DS Friend List. Ten slotte is er van zes bestaande stages nu ook een Omega-versie beschikbaar, waarop met maximaal acht personen gespeeld kan worden.

Naast deze software-update worden vandaag ook de downloadcodes voor Mewtwo uitgedeeld. Spelers die voor 31 maart zowel Super Smash Bros. for Wii U als Super Smash Bros. for 3DS geregistreerd hebben via Club Nintendo kunnen vanaf vandaag Mewtwo downloaden na het installeren van de nieuwe patch. Op de Wii U kan dit gewoon via de Nintendo eShop en op Nintendo 3DS via de nieuw toegevoegde DLC Shop.
3DS
NB: replays die opgeslagen zijn voor installeren van de patch zullen niet langer af te spelen zijn na de update.
- Nieuwe functie toegevoegd om DLC aan te schaffen.
- Aanpassingen gemaakt om gevechten eerlijker te laten verlopen en de algehele spelervaring te verbeteren.

Wii U
- Gebruikers kunnen vanaf nu DLC aanschaffen via de Nintendo eShop.
- Share Mode toegevoegd, waarbij gebruikers in staat zijn om screenshots, replays, Mii Fighters en zelfgemaakte stages te delen met andere spelers over de hele wereld. Ook is er de mogelijkheid om content te downloaden.
*Gebruikers kunnen alleen hun eigen content uploaden en deze wordt verwijderd na dertig dagen*
- Spelers kunnen screenshots en zelfgemaakte stages vanuit de game posten op Miiverse (foto's worden gedeeld via de officiƫle Snapshot Sharing Community en stages via de Stage Sharing Community)
- Gebruikers  kunnen data via Miiverse downloaden als er een activatieknop bij de afbeeldingen staat. 
- Gebruikers  kunnen screenshots, replays, Mii Fighters en zelfgemaakte stages delen met mensen die geregistreerd staan in de Nintendo 3DS Friend List. Deze content wordt ontvangen wanneer de Nintendo 3DS verbonden is met het internet en wordt verwijderd na dertig dagen.
- 6 nieuwe 8-Player Stages toegevoegd: Delfina Plaza, Port Town Aero Drive, Woolly World, Orbital Gate Assault, Wii Fit Studio en Pilotwings.
- Aanpassingen gemaakt om gevechten eerlijker te laten verlopen en de algehele spelervaring te verbeteren."
Super Smash Bros. for Wii U en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS verschenen eind vorig jaar voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)