[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-04-18 12:24:53

Shin'en geeft deze zomer eerste bewegende beelden van FAST Racing Neo

Manfred Linzner van Shin'en Multimedia heeft laten weten dat de eerste bewegende beelden van FAST Racing Neo voor de Wii U eShop deze zomer worden getoond. FAST Racing Neo voor de Wii U eShop is het vervolg van FAST Racing League voor de WiiWare welke verscheen in 2011. Het vervolg zal op dezelfde voet verder gaan als het origineel en kent een futuristische setting. Dit houdt in dat er toekomstige wagens aanwezig zijn en dat de parkoers futuristische trekjes kennen.

Het is enige tijd stil geweest omtrent FAST Racing Neo voor de Wii U eShop. Het laatste nieuws van het spel dateert alweer uit december 2014, maar daar heeft medewerker Manfred Linzner verandering in gebracht. Recentelijk deelde hij dat de eerste bewegende beelden er deze zomer aankomen. Hij wist te melden (vertaald):
"De ontwikkeling gaat zeer gesmeerd. FAST Racing Neo is de grootste en mooiste game die we ooit hebben gemaakt en we nemen de tijd dat het ook onze beste game ooit wordt. Deze zomer gaan mensen het spel in beweging zien."
FAST Racing Neo is al sinds eind 2012 in ontwikkeling en moet voor het einde van 2015 verschijnen in de Europese Nintendo eShop van de Wii U.

Gekoppelde games

FAST Racing Neo (Wii U eShop)