[Media] Geschreven door Mark op 2015-04-22 01:07:38

Veel informatie en video's van Splatoon verschenen

Er is een aantal video's van Splatoon online verschenen. Tevens is er meer informatie over deze partyshooter van Nintendo bekend gemaakt. De release van Splatoon nadert en steeds vaker duiken er afbeeldingen en video's van deze game voor de Wii U op het internet op. Ook komt er steeds meer informatie over deze partyshooter vrij en gisteren liet Nintendo al weten dat er een Wii U Splatoon Premium Pack vanaf 16 juni te koop zal zijn. Na de aankondiging van het Wii U Splatoon Premium Pack verscheen er tal van informatie op het internet. Zo zal Splatoon over een lokale multiplayermodus beschikken, de Battle Dojo, waarbij je één tegen één probeert om ballonnen kapot te maken. De speler die de hoogste score weet te behalen in vijf minuten of dertig ballonnen van lucht weet te ontdoen, wint. Gekleurde ringen geven aan waar het opgeblazen rubber zal verschijnen.

Daarnaast werd bekend dat Inkopolis zal beschikken over een plek waar één van de drie amiibo zal verschijnen, wanneer deze wordt opgeroepen in het spel. Nadat een figurine in Splatoon geladen is, wordt er een lijstje weergegeven met uitdagingen en mogelijke beloningen. Het is tevens mogelijk gouden uitrusting of uitrusting speciaal voor amiibo te verkrijgen als beloning voor het behalen van bepaalde missies. Het verkrijgen van nieuwe spullen zal van groot belang zijn bij multiplayer gevechten en naast de speciale missies zijn er ook items te koop in de winkels van de Inklings. Wanneer je bij hen spullen aan wil schaffen heb je echter wel een internet verbinding nodig, anders is het niet mogelijk je personage aan te passen. Naast de uitrusting die in de multiplayermodus te verkrijgen is, heeft de singleplayer zijn eigen set aan items. Deze zijn niet tussen de twee modi uit te wisselen. Producer Hisashi Nogami zei hierover het volgende (vertaald):
Er is geen connectie tussen de uitrusting van de singleplayer en de multiplayer. Geld dat verdiend is in de singleplayer kan dan ook niet gebruikt worden in de multiplayer. De connectie is meer gefocust op bekwaamheid. Je oefent de besturing en je ontwikkelt bedrevenheid in de singleplayer en vervolgens neem je dit mee naar de multiplayer.
Tenslotte werd bekend dat er geen mogelijkheid is om gevechten met vrienden in te stellen met eigen regels. Bepaalde gebruikersinstellingen, zoals de bewegingsgevoeligheid, kunnen alleen voor of na een gevecht worden ingesteld. We hebben nog enkele video's van Splatoon aan dit bericht toegevoegd. Splatoon is vanaf 29 mei in Europa te koop voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)