[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-04-27 21:55:52

Sakurai bevestigt toekomstige Super Smash Bros.-DLC met nieuwe gamemodi

Masahiro Sakurai heeft in een interview aangegeven dat toekomstige downloadbare content voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U extra speelmodi zullen bevatten. Afgelopen donderdag sprak Masahiro Sakurai al over hoe gigantisch de taak is om downloadbare content te creëren voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U. Vandaag blijkt dat uit een ander stuk in Famitsu tevens gesproken werd over toekomstige downloadbare content. De beste man wist het volgende te melden (vertaald):

"Aangezien we veel verschillende soorten content aan het produceren zijn, zou het niet verrassend zijn als één item samenvalt met de ontwikkeling, balancering en het afronden van verschillende andere. We hebben tevens systeem updates, online features en extra modes om ons druk over te maken. Het kan vrij overweldigend zijn, maar uiteindelijk draait het allemaal om spelers gelukkig te maken."
Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U zijn sinds eind vorig jaar beschikbaar in de Europese winkelketens. De eerste downloadbare content verscheen op 15 april. Lucas zal hoogstwaarschijnlijk deze juni verschijnen. We bedanken N1ntendo.nl-lid Nintendofan voor het melden van dit nieuws.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)