[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-05-14 19:59:43

LEGO Jurassic World heeft trailer gekregen, releasedatum Wii U en Nintendo 3DS

Warner Bros. Interactive heeft in een nieuwe trailer en bijhorend persbericht de releasedatum onthuld van LEGO Jurassic World voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Eind januari kondigde Warner Bros. Interactive twee nieuwe LEGO-games aan, die beide voor de Wii U en de Nintendo 3DS zullen verschijnen. Het betreft LEGO Jurassic World, dat in juni moet verschijnen, en LEGO Marvel Avengers, waarvan de release in de herfst op de planning staat. Vandaag heeft uitgever Warner Bros. Interactive een trailer en bijhorend persbericht online gezet met meer informatie en de releasedatum van LEGO Jurassic World (vertaald):

"De nieuwste trailer van LEGO Jurassic World is eindelijk hier en zit bomvol dino's: grote dino's, kleine dino's, vriendelijke dino's, boze dino's, vliegende dino's, vechtende dino's en zelfs domme dino's. Tussen de meer dan twintig verschillende dino's die de game bevat, zullen spelers van alles te doen hebben in LEGO Jurassic World, dat op 12 juni in Europa zal verschijnen voor de PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Jurassic World is de eerste game waarin spelers hun favoriete momenten uit de vier epische Jurassic Park-films kunnen herleven, waaronder de film Jurassic World, die nog moet verschijnen en waar velen al naar uitkijken, opnieuw ontworpen in LEGO-vorm en verteld met de klassieke LEGO-humor van ontwikkelaar TT Games en vrolijke bouwgameplay."
LEGO Jurassic World verschijnt 12 juni voor de Wii U en de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

LEGO Jurassic World (Wii U)

LEGO Jurassic World (Nintendo 3DS)