[Media] Geschreven door Erik op 2015-05-15 14:11:51

Arianna in de schijnwerpers bij frisse trailer Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight

Nintendo 3DS-titel Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight is voorzien van een nieuwe trailer. Daarnaast wordt er meer licht geschenen op een van de hoofdpersonages, Arianna. The Knight of the Fafnir vindt plaats in het land 'High Lagaard'. Hier neem je de controle over Arianna, prinses van de 'Duchy of Caledonia' en haar metgezellen. Zij is op weg naar de plaats Ginnunga, een plek vol mysterieuze ruïnes. Vandaag heeft Atlus wat meer informatie vrijgegeven over deze lieftallige hoofdpersoon. Zo maakt het bedrijf duidelijk dat zij ook zeker haar 'mannetje' zal staan in de game. Atlus zei het volgende (vertaald):

"Wie zegt dat een prinses gered moet worden? Maak kennis met Ariannna, de prinses van Caledonia en een van de vijf metgezellen in de story modus van Etrian Odyssey 2 Untold! Niet iemand die stilletjes in een toren wacht om gered te worden; Arianna duikt samen met haar vrienden direct het gevecht in en helpt hen om flink wat schade te veroorzaken! Ze is gemodelleerd naar de 'Sovereign'-klasse en heeft een goede balans tussen verdedigende en support vaardigheden, met in het bijzonder passieve genezende krachten.

Arianna moet als de prinses of Caledonia afreizen naar oude, mysterieuze ruïnes en hier, naar koninklijke traditie, een ritueel voltooien om het koninkrijk te redden. De verlaten ruïnes zijn echter een thuis geworden voor hordes aan gevaarlijke monsters. Je metgezellen hebben Arianna dus hard nodig om haar koninklijke queeste te voltooien!"
Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight zal in het eerste kwartaal van 2016 naar de Nintendo 3DS komen. Hieronder kun je alvast een indruk krijgen van een van de hoofdpersonen, Arianna.

Gekoppelde games

Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight (Nintendo 3DS)