[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-05-18 10:43:17

Takahashi praat over Skells en Super Weapons van Xenoblade Chronicles X

Executive Director Tetsuya Takahashi heeft in een interview gesproken over de Skells van Xenoblade Chronicles X voor de Wii U. Vandaag heeft Tetsuya Takahashi, de executive producer van Xenoblade Chronicles X, gesproken over de Skells van het spel. Deze Skells, eerder bekend als Dolls, zijn grote mechanische pakken die je in-game kunt aantrekken. Allereerst sprak de beste man met Famitsu over de designers van de Skells en waarom dat er meerdere zijn. Hij wist te melden (vertaald):

"Er zijn twee belangrijke redenen voor. Allereerst, er zijn verschillende strijdkrachten met hun eigen cultuur. We wilden iedere groep een uniek design geven zoals Toyota en Nissan verschillen van uiterlijk, terwijl ze beide Japanse auto's zijn. De andere reden ligt meer voor de hand, het zou zeer hard werk zijn voor één designer om al die verschillende uitrustingen in de game te verwerken. Daarom hebben we verschillende designers nodig gehad."

Later in het interview met het Japanse magazine Famitsu wist Tetsuya Takahashi nog te praten over "super wapens". Deze Super Weapons zitten in de Skells verwerkt en zijn vele malen krachtiger dan gewone wapens. Hij wist te melden (vertaald):
"Super wapens zijn zeer krachtige wapens, maar niet gemakkelijk te verkrijgen. Ze zijn in het spel verwerkt als doeleindes zodat spelers gemotiveerd blijven zelfs nadat ze een Skell hebben veroverd. We hebben tevens een wapen dat het uiterlijk van de Skell aanpast."
Xenoblade Chronicles X is sinds 29 april te koop in de Japanse winkelketens. Een Europese release is al bevestigd, maar een releasedatum of -maand is niet gegeven.

Gekoppelde games

Xenoblade Chronicles X (Wii U)