[Nieuws] Geschreven door Erik op 2015-06-14 17:31:51

Ryu en Roy bevestigd voor Super Smash Bros. for Nintendo 3DS / Wii U

Afgelopen Nintendo Direct bracht ons twee nieuwe personages. Hoewel ze stiekem al een klein beetje gelekt waren door een te vroege patch in Japan, zijn Roy uit Fire Emblem en Street Fighter's Ryu vandaag officieel aan het roster toegevoegd door Nintendo. Roy is hierbij een terugkerend personage: hij zat eerder in Super Smash Bros. Melee. Hij speelt grotendeels gelijk aan Marth, maar legt iets meer de nadruk op kracht. Daarnaast hebben veel van zijn aanvallen een vlammend laagje. Zijn uiterlijk is iets gestroomlijnd voor zijn terugkeer en daarnaast heeft hij een knallende Final Smash gekregen.

Ryu aan de andere kant, is nieuw voor de franchise. Het personage komt oorspronkelijk uit Street Fighter en is alom bekend vanwege zijn 'Hadouken'. Deze lichtstraal maakt ook zijn opwachting in Super Smash Bros, naast zijn andere karakteristieke vaardigheden. De vechtersbaas richt zich vooral op comboaanvallen, welke - geheel naar traditie - geïnspireerd zijn op klassieke knoppencombinaties uit Street Fighter. Tot slot kent Ryu maarliefst twee Final Smashes - de eerste in Smash Bros. die dit kan.

Ryu komt gekoppeld met een nieuw level. Deze is geïnspireerd op een omgeving ui Street Fighter en heet het 'Suzaku-kasteel'. Samen kosten ze €5,99 voor Nintendo 3DS of Wii U. Wil je meteen beide versies, kost je dat €6,99. Roy is €3,99 met €4,99 voor beide versies. De downloadbare content is vanaf nu te downloaden. Hieronder zijn nog trailers en beeldmateriaal te bewonderen.

Gekoppelde games

Super Smash Bros. for Wii U (Wii U)

Super Smash Bros. for Nintendo 3DS (Nintendo 3DS)