[Nieuws] Geschreven door Mark op 2015-06-16 18:23:15

Bowser en Donkey Kong speelbare personages in Skylanders: SuperChargers

Tijdens de Nintendo Digital Event van 2015 heeft Nintendo samen met Activision bekendgemaakt dat Bowser en Donkey Kong speelbare personages zullen zijn in Skylanders: SuperChargers voor de Wii U. Nintendo en Activision hebben bekendgemaakt Bowser en Donkey Kong toe te voegen aan Skylanders: SuperChargers als speelbare personages, maar enkel in de Wii U- en Nintendo 3DS-versies van deze reeks. Beiden zullen hun eigen plastic personages krijgen die te gebruiken is in de game, maar door een schakelaar op de voet van de figurine omgezet kunnen worden naar “normale” amiibo. Daardoor zijn deze figurines ook te gebruiken in verschillende andere spellen van Nintendo als amiibo. In de toegevoegde video zien we Bowser en Donkey Kong stralen in Skylanders: SuperChargers en daarnaast beschikken daarbij over de voertuigen en acties waarmee ze tijdens hun ruim dertigjarige bestaan als videogameheld groot zijn geworden. Onderstaande tekst komt uit het persbericht:

"Skylanders SuperChargers van Activision: zowel Donkey Kong als Bowser spelen een gastrol in de volgende Skylanders-game en beschikken daarbij over de voertuigen en acties waarmee ze tijdens hun ruim dertigjarige bestaan als videogameheld groot zijn geworden. Bovendien kunnen de Skylanders Supercharger-personages, Turbo Charge Donkey Kong en Hammer Slam Bowser, worden gebruikt als amiibo in compatibele Nintendo-games, zodat spelers hun spelgegevens in beide spelstanden kunnen opslaan door aan het voetstuk van het figuur te draaien."
Skylanders: SuperChargers verschijnt op 25 september in Europa voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, tablets, Wii, Nintendo 3DS en de Wii U.

Gekoppelde games

Skylanders: SuperChargers (Wii U)