[Nieuws] Geschreven door Mark op 2015-06-16 18:32:38

Metroid Prime: Federation Force aangekondigd voor de Nintendo 3DS

Metroid Prime: Federation Force is tijdens de Nintendo Digital Event van 2015 aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Nintendo heeft een nieuwe Metroid-game aangekondigd onder de naam Metroid Prime: Federation Force, tijden de Nintendo Digital Event van 2015. Het spel zal een lokale en online co-op bevatten tot maximaal vier spelers. Samen met je vrienden kun je het verhaal van het spel spelen in een first-person-setting. In Metroid Prime: Federation Force is daarnaast de minigame Blast Ball te vinden, welke onlangs is aangekondigd. De minigame is een drie-tegen-driegevecht, waarbij het de bedoeling is een bal in het doel van te tegenstander te werken. Onderstaande tekst komt uit het persbericht:

"Een nieuwe Metroid-game is door Nintendo aangekondigd voor de Nintendo 3DS. Deze nieuwe game draagt de naam Metroid Prime: Federation Force: en hierin kunnen tot vier spelers online of lokaal verbinding maken en gezamenlijk missies uitvoeren in een first-person sciencefictionavontuur dat zich afspeelt in het Metroid Prime-universum. Spelers hijsen zich in een mech suit en proberen gezamenlijk om bases vol vijanden uit te roken en missies te voltooien. Als de missies eenmaal zijn volbracht, kunnen tot zes spelers het tegen elkaar opnemen in Metroid Prime: Blast Ball, een wedstrijd van drie tegen drie waarin het de bedoeling is om een bal in het doel van de tegenstanders te schieten."
Onderaan het bericht hebben we de trailer van Metroid Prime: Federation Force toegevoegd, samen met enkele screenshots van de game. Metroid Prime: Federation Force moet ergens in 2016 uitkomen voor de Nintendo 3DS.

Gekoppelde games

Metroid Prime: Federation Force (Nintendo 3DS)