[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-06-20 12:42:23

Bowser's en Donkey Kong's Skylander-amiibo alleen beschikbaar in Starter Packs

Activision heeft laten weten dat de Skylander-amiibo van Bowser en Donkey Kong alleen beschikbaar zijn via Starter Packs. Eergisteren verschenen er bewegende beelden van Bowser in Skylanders: SuperChargers voor de Wii U. Vandaag hebben we nieuws over deze titel. Zo zijn de Bowser en Donkey Kong-figures alleen beschikbaar via een Starter Pack. Turbo Charge Donkey Kong en de Barrel Blaster verschijnen met de Wii U Starter Pack van Skylanders: SuperChargers terwijl Bowser met zijn voertuig alleen te verkrijgen zijn via de Starter Packs van de Nintendo 3DS- en Wii-versie. Activision wist te vertellen (vertaald):

"Op dit moment zijn Turbo Charge Donkey Kong en Hammer Slam Bowser alleen te koop via Nintendo's starter packs. We wilden geen verwarring creƫren bij consumenten aangezien de figuurtjes alleen werken op consoles van Nintendo."
Skylanders: SuperChargers verschijnt op 25 september in Europa voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, tablets, Wii, Nintendo 3DS en de Wii U.

Gekoppelde games

Skylanders: SuperChargers Racing (Wii)

Skylanders: SuperChargers Racing (Nintendo 3DS)

Skylanders: SuperChargers (Wii U)