[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-06-22 10:40:51

Data miners vinden verborgen content van Splatoon, vele nieuwe wapens en maps

De data op de disc van Splatoon heeft veel nieuwe informatie verschaft. TDLink, een lid op Neogaf, heeft de disc van Splatoon goed geïnspecteerd. Dan spreken we niet over het uiterlijk van het hoesje of de fysieke eigenschappen van de disc, maar over de inhoud. Hieruit bleek dat Nintendo nog twee maps en ruim dertig "nieuwe" wapens klaar heeft staan. Deze content is nog niet verschenen, maar staat wel al op de disc. Behalve wapens en maps bevat de disc ook informatie over nieuwe speelmodi. Zo werd er over Rainmaker verteld (vertaald):

"In Rainmaker moeten beide teams de Rainmaker vangen. Als je hem hebt, is je doel om hem naar de basis van je tegenstanders te brengen. Zodra de battle begint moet je de Rainmaker zien te pakken! De Rainmaker is echter wel beschermd met een schild en deze dien je eerst kapot te maken. Als je hem eenmaal hebt, moet je snel zijn!

Je moet echt snel zijn want je hebt een tijdslimiet. Mis je deze of word je onderweg onderschept, dan laat je de Rainmaker vallen. De Rainmaker is super zwaar, waardoor Super Jumps niet mogelijk zijn. Echter, dit verzamelitem kan ook verf schieten zoals een Inkzooka. Als niemand de Rainmaker bij het andere team heeft gedropt, wordt er gekeken bij wiens basis hij het dichtste bij was. Het andere team wint dan."
De gehele lijst met wapens, modi en maps kun je hier vinden. In verband met spoilers laten we het verder daarbij. Splatoon verscheen op 29 mei 2015. Wanneer deze modi, wapens en maps vrijgegeven worden, is onbekend. We bedanken N1ntendo-lid Demin voor het melden van dit nieuws.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)