[Nieuws] Geschreven door Thomas S. op 2015-06-26 10:24:02

Twee nieuwe wapens vanaf morgen beschikbaar in Splatoon

Nintendo voegt opnieuw twee nieuwe wapens toe aan het arsenaal van Splatoon. Nog voor de launch van Splatoon kregen we de belofte dat de game zou worden voorzien van veel gratis content. Tot nu toe lijkt Nintendo die belofte goed waar te maken met 5 nieuwe wapens en drie nieuwe stages in een maand na de release. Ook kunnen we in augustus een grotere update verwachten die nieuwe spelmodi zal brengen, waaronder Tower Control en Rainmaker. Vandaag heeft Nintendo of Europe bekendgemaakt dat er morgenochtend twee nieuwe wapens beschikbaar komen: The Carbon Roller en Custom Dual Squelcher. Daarnaast zal er volgende week een update verschijnen, versie 1.3.0, die de algehele spelervaring verbetert, enkele wapens verandert, en het spel voorbereidt op het eerste Splatfest dat op 4 juli om 19:00 zal starten in Nederland (vertaald):

Splatfest-aanpassingen
[*] Als het lang duurt om een match te vinden kun je opnieuw spelen tegen hetzelfde team. Hiermee worden wel nog steeds Splatfest Point verdient, maar alleen het resultaat van het andere team wordt geteld.
[*] Als je 5 minuten voordat het Splatfest officieel is begonnen begint te spelen zal er aanpassing worden gedaan waardoor je gelijk deel kunt nemen. Dit is om drukte aan de start van het evenement weg te nemen.
[*] Het aantal Super Sea Snails zal toenemen wanneer je de titels 'Charisma' of 'Eternity' verdient wanneer het team dat gestemd heeft ook heeft verloren.

Aanpassingen aan de Special Weapons
[*] Inkstrike: de markering die de plek van impact laat zien is veranderd.
[*] Kraken: als je wordt aangevallen terwijl je in deze vorm bent, wordt je verder afgestoten dan voorheen.  

Aanpassingen aan Gear Powers
[*] Ninja Squid: de snelheid van de sprint is langzamer gemaakt.
[*] Stealth Jump: zal langer duren om op te laden.
[*] Ink Resistance: de negatieve effecten van het staan op vijandige inkt zijn verminderd.
Splatoon verscheen op 29 mei voor de Wii U. Het eerste Europese Splatfest zal plaatsvinden op 4 juli om 19:00.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)