[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2015-07-03 09:38:54

Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains nu beschikbaar in de Nintendo 3DS eShop

In een officieel persbericht laat Atlus weten dat Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains nu beschikbaar is in de Europese Nintendo 3DS eShop In de razendsnelle actiegame Attack on Titan: Humanity in Chains, in Europa inmiddels Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains, speel je als Eren Jaeger, Mikasa Ackerman en andere helden van de populaire anime-serie. Als elitesoldaat van het Scout Regiment kun je ervaren hoe het is om in je eentje een grote Titan neer te halen of om met vrienden in lokale of online multiplayer met zijn vieren te spelen en de ranglijsten te beklimmen. De game ondersteunt de C-stick van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL en zorgt voor een betere camerabesturing. Dit had Atlus te vertellen (vertaald):

"Het is tijd om de mensheid te redden van de titanen. Atlus publiceert actie-game Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains vandaag in Europa voor de Nintendo 3DS. Speel als diverse characters uit de Attack on Titan-manga en -anime om hen bij te staan in de strijd tegen de titanen. De World Mode verbreedt het avontuur verder dan het hoofdverhaal en laat spelers tegen de titanen vechten met gecustomiseerde personages. Speel ook in de dynamische multiplayer, lokaal of online, met maximaal vier personen. 

Wie Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains koopt krijgt ook het gebundelde Nintendo 3DS-thema erbij. Het spel kost €29,99 in de Nintendo 3DS eShop. Het spel bevat ook Sasha Braus en Levi als speelbare characters. Zij waren in eerste instantie gepland als DLC-personages, net als in Japan. "
Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains is vanaf nu beschikbaar in de Europese Nintendo 3DS eShop.

Gekoppelde games

Shingeki no Kyojin: Humanity in Chains (Nintendo 3DS eShop)