[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-07-06 11:27:39

Ontwikkelaars Splatoon over maximum level en de Inklings

Ontwikkelaars van Splatoon hebben over het maximum level en de customization-opties gesproken. Het Japanse magazine Nintendo Dream heeft een interview gehouden met de ontwikkelaars van Splatoon. Director Tsubasa Sakaguchi, director Yusuke Amano en producer Hisashi Nogami hebben gesproken over het maximum level en dat al vele spelers dit maximum hebben gehaald. Er werd gezegd (vertaald):

Tsubasa Sakaguchi: "We zijn een onderzoek ernaar gestart. We dachten dat level 20 veel meer tijd kostte om te behalen."

Hisashi Nogami: "Mensen levelen zo snel op, dat ik me zorgen maak om de spelers hun dagelijkse leven."

Niet veel later in het interview werd er gesproken over de customization-opties die in Splatoon beschikbaar zijn. Dit beperkt zich tot de kleur ogen en huidskleur van jouw Inktling. Toen hiernaar gevraagd werd reageerde Tsubasa Sakaguchi als volgt (vertaald):
"Misschien is iedereen vergeten dat Inklings onbekende personages waren. Het zijn nieuwkomers en daarom denk ik dat het beter is als we dit personage grotendeels hetzelfde houden bij iedere speler."
Als laatste sprak Nogami nog over toekomstige events en dat we moesten uitkijken naar Splatfest, waar Rock van Pop heeft gewonnen. Hij wist nog te melden dat ze gaan proberen om de drie weken een Splatfest te houden. Splatoon is sinds 29 mei 2015 te koop in de Europese winkelketens voor de Wii U.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)