[Nieuws] Geschreven door Thomas S. op 2015-07-24 10:23:27

Nieuwe stage Camp Triggerfish morgen beschikbaar in Splatoon

Vanaf morgen is er wederom een nieuwe locatie beschikbaar voor alle gamemodes in Splatoon. Splatoon is inmiddels als bijna twee maanden uit en de game wordt nog steeds wekelijks voorzien van gratis content. De laatste nieuwe stage die werd toegevoegd was Moray Towers, en vanaf morgen komt daar de favoriete kampingplaats van de Inklings bij: Camp Triggerfish. Deze stage kent een uniek gameplay-element, namelijk een set sluizen aan de uiteindes van de map die het waterniveau regelen (vertaald):

"Pak je knapzak want we gaan kamperen, in Camp Triggerfish welteverstaan!

Wanneer de Inklings niet bezig zijn met het maken van marshmallows of sleutelhangers genieten ze van het uitzicht dat de camping biedt op hun eigen manier - met Turf War! Gevechten vinden hier plaats op een stel bruggen die je moet oversteken om het gebied van de tegenstander te bereiken. 

Elke teambasis is in Camp Triggerfish voorzien met een set sluizen. Wanneer deze dichtstaan is het makkelijker voor het vijandige team om in je basis te komen. In Turf War gaan de sluizen dicht in de laatste minuut, waardoor het tij onverwacht kan keren. In Ranked Battle zijn ze altijd gesloten en is het hele speelveld dus altijd makkelijk te bereiken. Maar kijk extra uit in Tower Control! Het pad dat de toren volgt is vrijwel altijd boven water, dus pas op dat je er niet vanaf wordt geschoten. "
Splatoon ligt vanaf 29 mei in de winkel. Camp Triggerfish zal morgenochten beschikbaar zijn.

Gekoppelde games

Splatoon (Wii U)