[Media] Geschreven door Mink op 2015-08-13 13:01:59

Neem sound effects op, amiibo-ondersteuning en meer in trailer van Super Mario Maker

Er is veel informatie vrijgegeven van de Wii U exclusieve titel Super Mario Maker. Een trailer van Super Mario Maker heeft nieuwe informatie vrijgegeven. Zo weten we nu dat het mogelijk is om zelf sound effects op te nemen, is het bekendgemaakt dat tijdsloten de verschillende gereedschappen vrijspelen en kun je meer dan vijftig amiibo in de game gebruiken. Over het opnemen van sound effects wist Nintendo het volgende te melden (vertaald):

"Nieuwe sound effects en het aanpassen van muziekblokken - je kunt je eigen sound effects opnemen in Super Mario Maker. Sommige geluiden zullen zelfs leuke beelden opleveren. Als je een klassiek nootblokje beweegt terwijl je een level aan het maken bent, wordt het een Music Block. De Music Bocks spelen een noot gebaseerd op de hoogte van het blokje. Hierdoor kun je gehele nummers schrijven."
Verder wist Nintendo te melden dat tijdsloten de verschillende tools vrijspelen. De eerste zal na vijf minuten vrijgespeeld worden terwijl de laatste pas na de negende dag toegankelijk wordt. Als laatste is bekendgemaakt dat iedere amiibo die is uitgebracht gebruikt kan worden in Super Mario Maker. De enige uitzondering is de Mii Fighter amiibo. Super Mario Maker moet op 11 september 2015 verschijnen voor de Wii U.

Gekoppelde games

Super Mario Maker (Wii U)