[Nieuws] Geschreven door Mink op 2015-08-26 11:40:11

Shin'en Multimedia wil bij Nintendo-consoles blijven, volgende titel mogelijk in 2016

In een interview heeft Shin'en Multimedia laten weten bezig te zijn met een nieuwe titel die waarschijnlijk naar een Nintendo-console komt. Shin'en Multimedia is een bekende ontwikkelaar voor Nintendo-consoles. Zo brachten ze de FAST-serie en de Art of Balance-games naar de gamegigant. Op het moment zijn de beste heren van het Duitse ontwikkelingsteam druk bezig met FAST Racing Neo voor de Wii U eShop.

Shin'en Multimedia heeft in een interview met Nintendo World Report laten weten voorlopig niet klaar te zijn met Nintendo. Martin Sauter wist het volgende te vertellen (vertaald):
"We zijn al over een nieuwe titel aan het nadenken maar praten er pas over wanneer het project er klaar voor is. We weten niet wat de toekomst ons te bieden heeft, maar we zouden het geweldig vinden om bij Nintendo-hardware te blijven. Nintendo eShop-spellen maken. Als FAST een succes is, blijven we waarschijnlijk wel doorgaan. Met een beetje geluk praten we volgend jaar over onze nieuwe titel."
Shin'en Multimedia is op het moment druk aan het werk aan FAST Racing Neo welke dit jaar nog moet verschijnen in de Nintendo eShop van de Wii U.

Gekoppelde games

FAST Racing Neo (Wii U eShop)