[Nieuws] Geschreven door Jeroen K. op 2015-09-03 11:27:52

Capcom opent Ace Attorney 6-website met characterbeschrijvingen en screenshots

Ace Attorney's nieuwste game krijgt een eigen website met meer informatie. In de nieuwste oplage van het Japanse tijdschrift Famitsu stonden aankondigingsdetails van Ace Attorney 6. De visual novel-serie, waarin je als Phoenix Wright onderzoeker en advocaat speelt, wist behoorlijk veel populariteit te vergaren op de Nintendo DS. De nieuwe game zal op de Tokyo Game Show getoond worden dit jaar en bovendien al speelbaar zijn. Ace Attorney 6 zal zich afspelen in een mysterieus land, waar men niet alleen in rondzwervende geesten van de doden gelooft, maar ook vertrouwen in hen steekt. Een nieuw 'waterspiegel'-systeem zal gebruikt worden in de rechtzaal om onaardse aanwijzingen van de zaak te weerspiegelen in het water. Het thema van Ace Attorney 6 is dan ook 'rechtzaalrevolutie'; hoe Phoenix Wright het rechtssysteem zal veranderen. De officiƫle website bevat de eerste characterbeschrijvingen (vertaald):

Phoenix Wright
Een advocaat en hoofd van de Wright Anything Agency, zijn stekelige haar en blauwe pak zijn zijn handelsmerk. Hij betreedt een onbekend land en neemt plaats in de rechtzaal nadat hij betrokken is geraakt in een ongeluk. Ook in een onbekende rechtzaal zal hij zijn rechtvaardigheidsgevoel, plotselinge wentelingen en oprechte geloof in zijn client's onschuld gebruiken om de waarheid te achterhalen.

Bokuto Zuani
Een levendige kleine jongen en priester in opleiding die in het vreemde land woont waar Phoenix naartoe reist. Hij werkt als gids om geld te verdienen. Hij houdt ervan om toeristen alles uit te leggen over zijn land en zodra hij erover begint te praten, kan hij niet meer stoppen. Hij gebruikt zijn ervaring als gids om Phoenix Wright te helpen, die perplex staat van dit nieuwe land.
Zie hieronder afbeeldingen van Phoenix Wright en Bokuto Zuani en nog meer screenshots. Ace Attorney 6 verschijnt op de Nintendo 3DS, maar een releasedatum is nog onbekend.

Gekoppelde games

Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice (Nintendo 3DS eShop)