[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-09-16 00:29:12

The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure aangekondigd voor Wii U en Nintendo 3DS

Activision heeft de game The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure aangekondigd. The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure is een side-scrolling platformer en gebaseerd op de film die later dit jaar moet verschijnen. Het spel zal een heleboel bekende gezichten van de Amerikaanse stripserie bevatten. In november zal uitgever Activision The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure uitbrengen, onder andere voor de Wii U en de Nintendo 3DS. Het spel bevat naast een singleplayermodus ook een coöperatieve modus voor twee personen, waarbij één speler Snoopy bestuurt en de andere speler Woodstock. Uitgever Activision gaf de volgende informatie mee (vertaald):

"In The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure onderzoekt Snoopy de fantastische werelden van zijn eigen verbeelding om Charlie Brown en zijn vrienden terug te vinden. Terwijl hij hun sporen volgt, krijgt Snoopy beschikking over meerdere costumes (gebaseerd op zijn vele alter ego's) die unieke vaardigheden met zich meebrengen om obstakels te overkomen en nieuwe levels te bereiken, zoals speciale vlieglevels waarin Snoopy zich als Flying Ace doorheen manoeuvreert. Van de jungle naar Parijs naar de maan, elke omgeving is schitterend ingekleurd in dezelfde visuele stijl. De game bevat dezelfde voice actors als de film."
The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure verschijnt op 6 november in Europa voor de PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en de Nintendo 3DS. Alle versies zullen zowel een fysieke versie als een digitale versie krijgen.

Gekoppelde games

The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure (Wii U)

The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure (Nintendo 3DS)