[Nieuws] Geschreven door Redactie op 2015-10-23 14:30:00

Prijswinnaars van Super Mario Maker LE, Monster Hunter 4 Ultimate en meer!

De N1ntendo-redactie is stevig in beraad geweest, maar we zijn tot een uitslag gekomen! Wij weten dat onze lezers natuurlijk een grote voorliefde hebben voor Nintendo. Maar hoe groot is die liefde eigenlijk? Wij waren benieuwd waar dat tot zou leiden. Op de één na laatste dag van onze feestweek stelden wij dan ook de volgende vraag aan jullie: "Laat ons zien, op welke manier dan ook, waarom Nintendo de afgelopen vijftien jaar dé gamegigant voor jou is geweest." De winnaars! En dat hebben we geweten. Verhalen zijn geschreven, foto's zijn gemaakt en iemand had zelfs een heuse diagram gecreëerd. We willen iedereen daarom bedanken voor hun inzet. We hadden ook best wat moeite om de leukste eruit te pikken. Na lang beraad en vele pijnlijk beslissingen, zijn de volgende winnaars geselecteerd. Bekijk hieronder of je gewonnen hebt! Monster Hunter 4 Ultimate: Fantasyfreak Een leuk verhaal schrijven is één ding, maar als je zoiets aankleedt in een bijzonder jasje, zijn we natuurlijk direct overtuigd. Code Name: S.T.E.A.M.: Lucas Je liefde voor een bedrijf uiten, hoeft niet altijd zo gecompliceerd. Een foto laten zien van een wel heel uitgebreide collectie aan Nintendo-spellen en consoles is soms meer dan genoeg. New Super Mario Bros. U: Monokuma Monokuma sloeg met zijn epos de welbekende spijker keihard op zijn kop: liefde voor Nintendo komt in alle tijden, of je nou blij of depressief bent!

Super Mario Maker Limited Edition Toch was er een inzending die met kop en schouders boven de rest uitstak. Wat is nou de beste manier om te laten zien dat Nintendo dé gamegigant voor jou was de afgelopen vijftien jaar? Wat ons betreft spreekt onderstaande foto boekdelen. En dan vergeten we bijna dat deze beste winnaar ook nog een prachtig verhaal eromheen geschreven had.

De Limited Edition van Super Mario Maker én de Zero Suit Samus amiibo, zijn welverdiend voor jou, King Bowser! Prijswinnaars kunnen hun adresgegevens toesturen naar . Dan komt de boel zo snel mogelijk jullie kant op. Niet gewonnen? Wees niet getreurd, in de toekomst hebben we ongetwijfeld wel weer een prijsvraag voor je in petto!

Gekoppelde games

New Super Mario Bros. U (Wii U)

Monster Hunter 4 Ultimate (Nintendo 3DS)

Super Mario Maker (Wii U)

Code Name: S.T.E.A.M. (Nintendo 3DS)