[Nieuws] Geschreven door Nathan op 2015-10-27 19:52:44

Return to PopoloCrois zal waarschijnlijk zowel Engelse als Japanse stemmen bevatten

Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale voor de Nintendo 3DS zal waarschijnlijk zowel Engelse als Japanse stemmen bevatten. Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale brengt de gameplay van Harvest Moon samen met het universum van de in Japan populaire stripboekenserie PopoloCrois. In de game veroveren de Dark Beasts het koninkrijk van PopoloCrois. Ze veroveren de elfjes en vernietigen het land. De prins Pietro krijgt van de diplomaat Marmella te horen dat hij naar Galariland moet reizen om de situatie op te lossen. Daar maakt hij nieuwe vrienden en bezoekt hij verschillende steden. De gevechten die hij voert werken turn-based. Behalve vijanden vind je ook verschillende boerderijen. Hier komen het kenmerkende boerderijleven van de Harvest Moon-serie om de hoek kijken. In een interview heeft Thomas Lipschultz, lokalisatiespecialist bij Xseed Games, verteld dat de gelokaliseerde versie van Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale voor de Nintendo 3DS waarschijnlijk zowel Engelse als de originele Japanse stemmen zal bevatten (vertaald):

"Op dit moment proberen we beide audio-opties beschikbaar te maken. Het zit allemaal al in de game, maar het papierwerk eromheen is nog niet op orde, dus we kunnen nog niet officieel 'ja' zeggen, maar ik acht de kans negentig procent. En eigenlijk is het niet 'dual audio' maar 'trual audio', omdat er twee versies van de Japanse stemmen in het spel zitten. Ze zijn precies hetzelfde voor de meeste personages, maar voor Pietro en Narcia zijn twee tracks opgenomen, met twee acteurs voor elk personage. De één heeft een meer klassieke jaren '90-stijl, terwijl de andere een moderne anime moe stijl heeft. Als alles verloopt zoals we hopen, dan kun je dus kiezen tussen een klassiek gevoel en een wat meer moderne. En daarnaast natuurlijk ook nog de Engelse voice-acting.

De Engelse stemmen zijn gebaseerd op de klassieke stijl en dat werkt geweldig. We kunnen de namen van de stemacteurs nog niet onthullen, maar één van de personages, de Blue Wolf, is ingesproken door een toch wel grote naam. Het was een fantastisch proces en erg leuk. Ik denk dat alle opties een geweldige keuze zijn en ik ben erg benieuwd naar wat de spelers ervan zullen vinden."
Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale moet deze winter in Noord-Amerika verschijnen voor de Nintendo 3DS. Een Europese release is nog niet bevestigd.

Gekoppelde games

Return to PopoloCrois: A STORY OF SEASONS Fairytale (Nintendo 3DS eShop)